Telek, tanya, szántó (2)
 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Tanyás ingatlan eladó Jászberény — Jászberény és Nagykáta között a 31-es úttól 600m-re lévő, télen-nyáron jól megközelíthető (aszfalt) 5755m2 területű tanyás ingatlan eladó. Öszkomfortos 200m2-es 20 éve átalakított 6 szobás(+fürdő+wc+konyha+kazánház+közlekedő folyosók)nagy teraszos házzal. Képeket és további információt a területről és a házról e-mailben és telefonon szívesen küldök.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Jászberény
ID: #100655

 
 
Szolnokon hobbi és termőföld horgászparadicsomban eladó — Szolnok üdülőterületén a Holt –Tisza mellet 2141m2 –es gyümölcsös 2123 m2 –es termőföld mely egyben eladó (kivett zárkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület). A kert részén található egy 40 m2 –es nyári lak padlással, csatornázva, kerti csappal, gépkocsi beállóval, nyári állással,és egy kis műhellyel ami alatt pince is van tartozik még hozzá egy 9m2 –es stég ami a horgászoknak tökéletes kikapcsolódást biztosít. A gyümölcsösben 17 db termő gyümölcsfa van. A kertben és a termőföldön kiépített öntöző rendszer van. Jelenleg szamóca van telepítve, de bármilyen növénykultúra termesztésére alkalmas.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Szolnok
ID: #99971

 
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben